News Flash:

Pizza fara aluat

26 Mai 2011
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza fara aluat
Ingrediente: felii de paine 1 piept de pui salam sunca din piept de pui 1 ceapa ardei gras cascaval razuit zacusca sare piper oregano putin ulei masline gogosar murat 3 oua ketchup iute lapte Mod de preparare: Mai intai, pregatim umplutura pentru pizza. Intr-o tigaie cu putin ulei, punem la calit ceapa taiata marunt, adaugam pieptul de pui taiat bucati mici, mezelurile si ardeii taiate cubulete. Calim la foc mic pana se frige pieptul de pui, adaugam o canita de zacusca, sare, piper, oregano. Cand umplutura este gata, intr-o tava unsa si tapetata cu faina, asezam feliile de paine indreptate la capete si inmuiate in lapte, cu partea inmuiata deasupra. Peste feliile de paine, asezam umplutura, o nivelam frumos, repartizam uniform cascaval razuit (pe razatoarea cu gauri mici), iar deasupra turnam ouale batute bine, ornam pizza si o dam la cuptorul incins dinainte, coacem cam 15-20 minute. Dupa coacere se portioneaza si se serveste cu ketchup iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2817 viz    0 com
2215 viz    0 com
2771 viz    0 com
1005 viz    0 com
1059 viz    0 com
935 viz    0 com
2301 viz    0 com
1074 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012699 (s)