News Flash:

Pizza de post

20 Octombrie 2011
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza de post
Ingrediente: cascaval de post 20 linguri faina 2 dovlecei proaspeti sau congelati o vanata de marime mijlocie 3 -4 ciuperci proaspete, congelate 4-5 ardei gras, capia proaspeti sau congelati cateva bucati de telina 2 cepe 1 morcov 2-3 catei de usturoi pasta de tomate masline tarhon cimbru oregano busuioc piper sare Mod de preparare: Prima data se face un aluat si se se pune direct in tava si se modeleaza cu mainile forma tavii. Legumele se pun in straturi pe blat in stare naturala, dupa care se adauga rosiile, cascavalul ras, pasta de tomate si maslinele. Dupa aceea se potriveste de condimente. Dovleceii si vinetetele se mai pot pune rondele sau dupa ce au stat putin pe gratar. Ceapa se adauga rondele, usturoiul se toaca fin si se presara peste rondelele de ceapa. Telina si morcovul se dau pe razatoare, iar vanata si dovleceii se taie rondele. Deasupra se pun felii de rosii si se da la cuptor. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene ovaz ardei gras telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1338 viz    0 com
1159 viz    0 com
3266 viz    0 com
1089 viz    0 com
1585 viz    0 com
1076 viz    0 com
2332 viz    0 com
2774 viz    0 com
1017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013335 (s)