News Flash:

Pizza de post

20 Octombrie 2011
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza de post
Ingrediente: cascaval de post 20 linguri faina 2 dovlecei proaspeti sau congelati o vanata de marime mijlocie 3 -4 ciuperci proaspete, congelate 4-5 ardei gras, capia proaspeti sau congelati cateva bucati de telina 2 cepe 1 morcov 2-3 catei de usturoi pasta de tomate masline tarhon cimbru oregano busuioc piper sare Mod de preparare: Prima data se face un aluat si se se pune direct in tava si se modeleaza cu mainile forma tavii. Legumele se pun in straturi pe blat in stare naturala, dupa care se adauga rosiile, cascavalul ras, pasta de tomate si maslinele. Dupa aceea se potriveste de condimente. Dovleceii si vinetetele se mai pot pune rondele sau dupa ce au stat putin pe gratar. Ceapa se adauga rondele, usturoiul se toaca fin si se presara peste rondelele de ceapa. Telina si morcovul se dau pe razatoare, iar vanata si dovleceii se taie rondele. Deasupra se pun felii de rosii si se da la cuptor. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ovaz ardei gras telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1388 viz    0 com
1187 viz    0 com
3303 viz    0 com
1132 viz    0 com
1623 viz    0 com
1117 viz    0 com
2385 viz    0 com
2823 viz    0 com
1045 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019561 (s)