News Flash:

Pizza de casa cu ciuperci si cascaval

1 August 2013
1791 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 pahare apa
un cub de drojdie proaspata
7-8 cesti faina
o ceasca sos (bulion, mustar si ulei masline)
4 ardei potriviti
o ceasca ciuperci
o ceasca masline verzi taiate
2 rosii mari
felii salam (cat sa acopere tava)
2 cesti cascaval ras

Mod de preparare:

Se face o maia dintr-un pahar de apa calduta cu putin zahar, cubul de drojdie si o ceasca de faina. Dupa ce isi dubleaza continutul se adauga si restul de apa si faina si se lasa sa creasca.  Cand e gata se intinde foaie subtire in doua tavi de aragaz. Se adauga putin sos si se intinde, apoi imprastiem legumele: ardeii, ciupercile, maslinele, rosiile. Se pune sare peste legume si/sau condimente speciale. Apoi salamul si ultima data cascavalul ras. Dam la cuptor pana devine aurie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drojdie proaspata sos rosii mari cascaval ras apa calduta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2229 viz    0 com
7752 viz    0 com
1310 viz    0 com
1651 viz    0 com
2029 viz    0 com
1796 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017425 (s)