News Flash:

Pizza de casa cu carnaciori

16 Iunie 2014
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sos de rosii
carnaciori
oregano
mozzarella
faina
drojdie

Mod de preparare:

Amesteca drojdia uscata cu zaharul si toarna treptat apa caldusa. Amesteca bine si lasa sa creasca 15-20 de minute la loc cald. Intre timp, amesteca sosul de rosii cu un praf de piper, oregano/busuioc uscat dupa gust. Lasa-l deoparte sa se combine aromele. Taie julien ceapa, fasii sunca si mozzarella, rondele carnaciorii.

Cerne faina intr-un castron, adauga un praf de oregano, sare si maiaua. Framanta cinci minute, cat aluatul capata elasticitate. Lasa-l in castronul pudrat cu faina si pune-l la crescut 30 de minute. Rupe un sfert din aluat si lasa-l deoparte, iar restul intinde-l in tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor 10 minute. Intinde aluatul pastrat si ruleaza-l usor.

Scoate din cuptor, unge blatul cu sosul de rosii aromatizat si asaza de jur imprejur ruloul din aluat. Cu degetul mare de la mana, apasa pe marginile ruloului, formand niste orificii. Pune in fiecare o bucasica de carnacior, iar pe mijlocul blatului asaza ceapa, sunca si mozzarella si da la cuptor 25-35 de minute sau pana aluatul s-a copt si a devenit rumen si pofticios.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza pizza homemade retete italiene retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020564 (s)