News Flash:

Pizza cu ton si legume

28 Iunie 2012
1743 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:

5 cesti de faina
1 ou
20 g drojdie proaspata
apa minerala
1 lingura zahar
ulei
sare


Pentru topping:


3 bile mozzarella
4 conserve ton in ulei
1 ardei capia verde
1 ardei capia rosu
1 ceapa taiata solzisori
2 fire ceapa verde
10 masline
suc de rosii

Mod de preparare:

Se paseaza drojdia cu zaharul pana devine lichid. Faina se pune intr-un bol, se adauga oul, sarea, un pic de apa minerala si se amesteca. Se adauga si drojdia, si se amesteca bine. Se pune cate putin ulei, framantandu-se bine. Aluatul se pune intr-un loc caldut, lasandu-se 30 min.
Intre timp am pregatit toppingul: ardeii i-am taiat fasii, tonul l-am scurs de ulei si l-am pasat pentru a-l uniformiza, ceapa am taiat-o solzisori, iar pe cea verde rondele, mozzarella am dat-o prin razatoare, iar maslinele le-am taiat jumatati.
Cand aluatul a crescut, se intinde cu sucitorul, apoi se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pune suc de rosii si se da 5 min la cuptor. Dupa 5 min se pune toppingul: ardeii, ceapa, tonul, maslinele si mozzarella rasa.
Se da la cuptor pentru 20 min, la 200 grade.
Pizza cu ton si legume pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie apa minerala zahar uleisare mozzarella ceapa ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3301 viz    0 com
5297 viz    0 com
2564 viz    0 com
3078 viz    0 com
3371 viz    0 com
2613 viz    0 com
3276 viz    0 com
5759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016358 (s)