News Flash:

Pizza cu sunca si blat de cartofi

28 Iunie 2016
1570 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g de faina de grau
piure din 3 cartofi
un varf de cutit de sare
cateva grame de drojdie proaspata
200 gr sunca
1 ceapa rosie
330 gr smantana semidegresata
200 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Amesteca faina cu drojdia, dupa care pune piureul. Omogenizeaza. Potriveste de sare.
2. Trece cu sucitorul peste aluat, ca sa obtii o foaie potrivita ca grosime.
3. Tapeteaza cu hartie de copt o tava si pune foaia de aluat in ea.
4. Intinde smantana cat mai bine peste aluat, apoi presara ceapa tocata marunt si sunca taiata.
5. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute.
6. Scoate tava, presara branza peste ceapa si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza blat pizza sunca reteta pizza aluat pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013641 (s)