News Flash:

Pizza cu sunca de curcan si cascaval

4 Noiembrie 2013
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat:
500g faina
1 pachetel de drojdie
4 linguri de ulei
1 lingurita de zahar
sare

Pizza:
sos de rosii
cascaval ras
sunca de curcan
ciuperci
masline
ardei
porumb

Mod de preparare:

Blat:
Amestecaţi drojdia cu zaharul si cu putina faina, apoi cu putina apa calda. Puneti amestecul la crescut timp de 15 minute, apoi adaugati celelalte ingrediente, pe rand, si framantati un aluat potrivit de tare. Adaugati apa calda, cat este necesar pentru ca aluatul sa fie elastic, nu prea moale. Aluatul se pune la dospit, la loc cald, ferit de aer rece. Din aluat se intinde apoi foaia cu grosimea de maximum 1cm. Foaia de blat se asaza in tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina. Peste foaie se presara putina sare si apoi se pun ingredientele pentru pizza.

Pizza
Ingredientele se feliaza dupa dorinta si se adauga peste blatul de mai su,s in ordinea scrisa.

Se pune la cuptor la foc mic circa 1 ora. Se serveste cu sos de rosii.
 
sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1800 viz    0 com
1442 viz    0 com
1348 viz    0 com
2459 viz    0 com
1818 viz    0 com
975 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014048 (s)