News Flash:

Pizza cu sunca de curcan

5 Aprilie 2012
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu sunca de curcan
Ingrediente:

Blat:

500 g faina
1 pachetel drojdie
4 linguri de ulei
1 lingurita de zahar
sare

Pentru pizza:
 
sos de rosii
cascaval ras
sunca de curcan
ciuperci
masline
ardei
porumb


Mod de preparare:

Blat:

Amestecaţi drojdia cu zaharul si cu putina faina, apoi cu putina apa calda. Puneti amestecul la crescut timp de 15 minute, apoi adaugati celelalte ingrediente, pe rand, si framantati un aluat potrivit de tare. Adaugati apa calda, cat este necesar pentru ca aluatul sa fie elastic, nu prea moale. Aluatul se pune la dospit, la loc cald, ferit de aer rece. Din aluat se intinde apoi foaia cu grosimea de maximum 1cm. Foaia de blat se asaza in tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina. Peste foaie se presara putina sare si apoi se pun ingredientele pentru pizza.

Pizza:

Ingredientele de mai sus se feliaza dupa dorinta si se adauga peste blatul de ma sus in ordinea scrisa.
Se pune la cuptor la foc mic circa 1 ora. Se serveste cu sos de rosii.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina drojdie ulei zahar sare cuptor foc mic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021719 (s)