News Flash:

Pizza cu sos de rosii

26 Mai 2011
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu sos de rosii
Ingrediente: Pentru aluat: 225 g faina 1/2 lingurita sare 1/2 cub drojdie 3 linguri ulei Pentru sosul de rosii: 1 lingura ulei 1 ceapa taiata fin 1 catel usturoi zdrobit 200 g rosii din conserva tocate 1 lingura pasta de rosii 1 frunza de dafin un varf cutit de zahar Mai sunt necesare: 1 ou 100 g cascaval sunca, kaizer, ciuperci, salam, masline, carnaciori Mod de preparare: Prepararea aluatului: Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte cat se cere pentru a forma un aluat moale. Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei si se lasa sa creasca aproximativ 15 - 20 min. Dupa ce aluatul a crescut,  se intinde si se aseaza cu ajutorul palmei intr-o tava de pizza unsa cu ulei. Prepararea sosului de rosii: Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 min. Se adauga apoi rosiile, pasta de rosii, frunza de dafin si zaharul. Se acopera cratita si se lasa la foc mic aproximativ 15 min pana se ingroasa sosul. Se scoate frunza de dafin si se pune sosul peste aluat. Deasupra sosului se puneti ce doriti, sunca, kaizer, salam, ciuperci, masline, carnaciori, rosii, ardei gras. Se bate un ou, se rade cascavalul, se toarna peste compozitia de mai sus si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min. sursa articol: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2442 viz    0 com
1181 viz    1 com
1030 viz    0 com
1108 viz    0 com
1228 viz    0 com
1317 viz    0 com
979 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019458 (s)