News Flash:

Pizza cu legume coapte si feta

28 Februarie 2013
2009 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

400 gr faina
25 gr drojdie proaspata
200 ml apa calduta
30 ml ulei de masline
1 lingurita sare
1 lingurita zahar

Pentru ornat:

50 gr feta
4 rosii feliate
1 ceapa rosie
1 ardei galben
100 gr ciuperci
busuioc proaspat

Mod de preparare:

Dizolva drojdia in apa calduta si adauga uleiul de masline, zaharul si sarea. Toarna peste faina si amesteca bine, pana cand obtii un aluat elastic. Lasa apoi la dospit timp de 30 de minute. Intinde aluatul intr-o tava si acopera cu un strat de rosii, ardei, ceapa si ciuperci. Presara pe deasupra feta si da la cuptor pentru 30 de minute. Pizza cu legume coapte se serveste cu busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat faina drojdie proaspata apa calduta sare zahar ornat feta ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014324 (s)