News Flash:

Pizza cu kaizer si ciuperci

19 Septembrie 2013
2097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
400 gr faina
25 gr drojdie (un cub) sau 2 plicuri cu drojdie uscata
1 lingura de zahar
125 ml apa calduta
1 lingurita sare
4 linguri cu ulei de masline

Pentru umplutura:
1 cutie ciuperci
100 gr kaizer
3 carnati cabanos (sau orice fel de carnati aveti)
100 gr masline taiate
100 gr cascaval ras
2 rosii
1 ardei gras rosu

Mod de preparare:

Blat:
Din faina, drojdie, apa, sare, zahar si ulei sa prepara un aluat, care se lasa la crescut 30 minute. Se face din aluat o painisoara mare sau se patru mai mici. Se face o taietura in forma de cruce pe acestea si se presara cu un pic de faina. Se mai lasa sa creasca 20-30 minute. Se incalzeste cuptorul. Se framanta bine,apoi se intinde in tava de la aragaz ,avand grija sa ridicam marginile un pic in sus. Se unge cu suc de rosii sau ketchup dulce.
Se pune kaizerul, carnatii, ciupercile, maslinele, rosiile, ardeiul si la sfarsit cascavalul ras. Se tine la cuptor cam 15-20 minute, in functie de cat de bine coace cuptorul.
Se serveste calda.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013552 (s)