News Flash:

Pizza cu hamsii si ciuperci

9 Aprilie 2012
2357 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza
Ingrediente:

Pentru aluat:

500 g faina 00
2 lingurite sare
3/4 cubulet de drojdie de bere
300 - 400 ml apa
   
Pentru umplutura:
   
masline taiate in doua
2 crenvursti
ciuperci taiate
hamsii
mozzarella
suc de rosii
sare
ulei
oregano

  
Mod de preparare:

Punem intr-un vas faina, drojdia rupta bucatele, sarea si incepem sa adaugam din apa calduta. Nu adaugam toata apa, ci cate un pic amestecand mereu cu o lingura de lemn in sensul acelor de ceasornic, incercand sa adunam toata faina. Vom obtine un aluat elastic dar destul de molcut.Il acoperim cu un prosop si-l lasam la crescut intr-un loc caldut, pentru o ora. Intre timp, pregatim ingredientele pentru "ornat" pizza.
Intr-o tava de aragaz unsa cu ulei (putem pune hartie de copt unsa cu ulei), intindem aluatul cu miinile si cu lingurita ungem aluatul cu sucul de rosii dupa care incepem sa punem maslinele, ciupercile, hamsii, feliutele de crenvurste si, la sfarsit mozzarella, si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15-20 minute, aici depinde si de aragaz.
Pizza pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina 00 sare apa masline crenvursti ciuperci aragaz pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020050 (s)