News Flash:

Pizza cu de toate

20 Octombrie 2011
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu de toate
Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 3 lingurite drojdie uscata un cubulet de unt 2 lingurite zahar 2 lingurite sare 500 ml apa 3 linguri de ulei Pentru sos: 200 gr rosii (merge si ketchup, bulion etc.) un praf de piper un praf de cimbru Pentru umplutura: salam Victoria branza de vaca ardei gras murat masline Mod de preparare: Prima data se face un aluat din faina, sare, zahar si drojdie. Se incalzeste putina apa (nu fierbinte) si se adauga uleiul si untul, mestecand pana se topeste. Dupa aceea se toarna peste faina si se framanta bine, pana iese un aluat nelipicios. Se lasa la crescut o ora. Intre timp se pregateste sosul. Se pune pe foc mic bulionul sau ketchup-ul cu piper si cimbru si se mesteca pana se ingroasa bine. Dupa aceea se taie cubulete sau feliute ingredientele pentru umplutura in afara de branza. Se intinde aluatul, se decupeaza cu un castronel sau un pahar forme rotunde, se ung cu sos si se pune salam, ardei, masline. La final se rade branza deasupra. Se da la cuptor timp de 10-15 minute, la foc mare, in tava unsa cu ulei de masline. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav bucataria internationala zahar rosii patrunjel tocat unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1204 viz    0 com
3338 viz    0 com
1158 viz    0 com
1654 viz    0 com
1147 viz    0 com
2415 viz    0 com
2858 viz    0 com
1076 viz    0 com
2130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013477 (s)