News Flash:

Pizza cu de toate

3 Iunie 2014
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g sunca
250 g ciuperci
1 ardei gras
2 rosii
2 oua
1 lingura margarina
3 linguri ulei
150 g cascaval sau parmezan
cimbru
busuioc
piper
4-5 linguri de bulion
300 g faina
200 ml lapte
60 ml ulei
15 g drojdie proaspata
putin zahar
sare

Mod de preparare:

Drojdia o veti pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii). Cand a dospit (adica dupa 4,5 minute) se incorporeaza in faina si se adauga laptele si uleiul.Se va framanta bine si se va lasa la dospit aproximativ 30 minute. Pana dospeste aluatul taiati sunca si ciupercile cubulet, rosiile si ardeiul felii. Bulionul de rosii se amesteca cu putina apa, busuioc, cimbru si pier dupa gust. Dupa ce aluatul a crescut se intinde pe o tava unsa cu margarina, se toarna peste aluat jumatate din bulionul amestecat cu condimente, apoi incep sa se aranjeze cubuletele de sunca, ciupercile, feliile de rosii si ardeiul, se toarna ouale batute, apoi restul de bulion, iar la sfarsit se presara cu cacaval sau parmezan. Se introduce tava la cuptorul incins in prealabil si se lasa la copt aproximativ 30 de minute. Se serveste atat fierbinte cat si rece…alaturi de o bere care musai trebuie sa fie rece.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza retete internationale retete italiene sunca pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1557 viz    0 com
881 viz    0 com
913 viz    0 com
1066 viz    0 com
931 viz    0 com
1064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020042 (s)