News Flash:

Pizza cu crenvursti si cascaval

25 Octombrie 2011
2867 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu crenvursti si cascaval
Ingrediente: cascaval 8 felii de salam uscat 4 crenvursti 250 g faina 12 g drojdie proaspata masline fara sambure ierburi pentru pizza pasta de tomate 130 ml lapte caldut ulei un praf de zahar un praf de sare Mod de preparare: Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga sare, zahar, 2 linguri cu ulei si faina. Se face o bila de aluat, care se pune intr-o folie de plastic si se lasa la frigider cam 30 sau 40 de minute. Intre timp se taie crenvurstii si salamul in bucatele mici. Se scoate aluatul si se intinde pe masa infainata, apoi se pune foaia in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se unge cu putin ulei si cu pasta de tomate, se presara ierburile, apoi se pun mezelurile si maslinele. Se rade cascaval deasupra, dupa care se da tava la cuptor pentru 20 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sura fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval bucataria internationala tortellini indulcitor praf lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2290 viz    0 com
889 viz    0 com
1056 viz    0 com
3050 viz    0 com
3239 viz    0 com
1113 viz    0 com
4551 viz    0 com
2057 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013370 (s)