News Flash:

Pizza cu ciuperci si salam

6 Ianuarie 2015
3016 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru baza:
250 gr crema de branza la temperatura camerei
100 gr smantana
100 gr parmezan

Pentru toppingul de pizza:
230 gr sos de pizza
110 gr salam pepperoni, feliat mai gros
100 gr ceapa tocata
100 gr ciuperci taiate mai mare

Pentru toppingul de branza:
230 gr mozzarella data pe razatoare
12 felii de pepperoni
cca 100 gr branza obisnuita, data pe razatoare

Pentru toast:
2 baghete frantuzesti
2 catei de usturoi injumatatiti, dar necuratiti

Mod de preparare:

Toast frantuzesc:
Pune feliile de paine in doua tavi, baga-le in cuptor pentru 5-8 minute, apoi scoate-le si unge-le cu usturoi.

Pizza:
Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Incinge o tigaie non-aderenta, prajeste salamul in ea, pana incepe sa se rumeneasca, apoi pune ceapa. Dupa un minut pune si ciupercile. Dupa inca 30 de secunde scoate totul pe o farfurie tapetata cu prosoape absorbante de bucatarie.

Amesteca ingredientele pentru baza pana cand obtii o compozitie omogena. Pune-o in tava, apoi adauga sosul de pizza si mixul cu ceapa. Urmeaza branza si mozzarella si feliile de pepperoni. Baga taba in cuptor pentru 15-20 de minute. Serveste cu toast frantuzesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza pizza ciuperci pizza salam retete usoare garnituri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1306
wh0cd114869 Furosemide Buy Cialis Online
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019352 (s)