News Flash:

Pizza cu ciuperci picante

18 Mai 2011
985 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu ciuperci picante
Ingrediente: Pentru aluat: 400 g faina 4 oua 3 linguri ulei de masline 20 g drojdie proaspata un praf de sare Pentru umplutura: 600 g ciuperci (de preferat proaspete) 100 ml ulei de masline 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita busuioc 1 lingurita piper proaspat macinat 2 cepe rosii 100 g telemea de vaca 1 legatura patrunjel sare Mod de preparare: Framantam din toate ingredientele de mai sus un aluat potrivit de tare, care se lasa 30-40 de minute la dospit. Separat spalam, scurgem, curatam ciupercile, apoi le taiem in feliute de circa 3-4 mm grosime. Spalam ceapa, o taiem, dupa care o calim in putin ulei 3-4 minute. Adaugam ciupercile, cimbrul, piperul, busuiocul, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt si sare. Lasam la calit, la foc potrivit, pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Din aluat intindem doua blaturi cu diametrul de 25 cm si grosimea de aproximativ 7 mm, apoi impartim in mod egal ciupercile pe cele doua foi de aluat. Coacem blaturile in cuptorul incins pana se rumenesc bine. Dupa ce le-am scos din cuptor, presaram imediat branza, patrunjelul ramas tocat marunt si le stropim cu uleiul de masline ramas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav ciuperci placinte patrunjel tocat chimen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2132 viz    0 com
945 viz    0 com
1699 viz    0 com
1213 viz    0 com
999 viz    0 com
1913 viz    0 com
3933 viz    0 com
1270 viz    0 com
1174 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019832 (s)