News Flash:

Pizza cu blat pufos

4 Iulie 2014
3183 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carnaciori
cascaval
500 g faina
1 ou
25 g drojdie
3 linguri ulei de masline
1 lingurita zahar
pasta de rosii
masline
1 ceapa
1 cana de apa calduta (150 ml)
mozzarella
oregano
1 varf de sare

Mod de preparare:

Mai intai se adauga intr-o ceasca drojdia cu lingurita de zahar, 1 lingura de faina si apa calduta, cat sa acopere drojdia, se amesteca usor si se lasa sa se dizolve drojdia si sa se umfle compozitia, cat sa iasa din ceasca (circa 20 minute).
Pregatim blatul de pizza: intr-un castron incapator se adauga faina, se face o groapa si se adauga compozitia din ceasca,uleiul de masline, praful de sare, se amesteca adaugandu-se treptat apa calduta si se framanta bine, bine. Aluatul se lasa da dospit intr-un loc caldut sau la soare(circa 45 de minute).

Intre timp se taie fasii ceapa, maslinele, carnaciorii, mozzarella. Se intinde blatul de pizza nu foarte subtire si nici foarte gros, se aseaza in tava, se unge cu pasta de rosii, se adauga ingredientele taiate fasii, adaugandu-se oul batut si se presara oregano.
Se lasa la cuptorul bine incins in jur de 15 minute.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pizza blat pufos pizza blat retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1237 viz    0 com
1466 viz    0 com
1152 viz    0 com
1091 viz    0 com
1572 viz    0 com
894 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019167 (s)