News Flash:

Pizza cu aluat subtire

26 Mai 2011
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu aluat subtire
Ingrediente: Pentru blat: 150 g faina 1 lingura cu ulei 1 lingurita cu drojdie uscata putina sare 125 ml lapte rece Pentru toping: cascaval ras ciuperci carnaciori kaiser sos de pizza ardei rosu Mod de preparare: Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece (de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lipeasca de degete. Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute. Intindem o foaie subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune ciupercile taiate felii, kaiser-ul, cranaciorii, ardeiul si deasupra cascaval ras. Dam la cuptor pt cca 10 min. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1100 viz    0 com
1212 viz    0 com
1305 viz    0 com
967 viz    0 com
1135 viz    0 com
1716 viz    0 com
1209 viz    0 com
999 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013556 (s)