News Flash:

Pizza cu aluat frantuzesc

27 Ianuarie 2012
2609 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu aluat frantuzesc
Ingrediente:

2 foi de aluat frantuzesc (forma rotunda)
200 g prosciutto cotto
250 g cascaval afumat
200 g ciuperci champignon
un ou pentru uns (sau lapte)
seminte de susan
   
Mod de preparare:


Intii am spalat si taiat ciupercutele mici, micute si le-am pus intr-o tigaie la prajit cu un pic de ulei, am sarat si le-am lasat la foc mic pina s-au muiat un pic. Apoi am preincalzit cuptorul la 180 de grade, iar intr-o tava am pus prima foaie de aluat (puteti unge tava si renunta la hirtia de copt), am pus apoi un strat de prosciutto cotto, un strat de cascaval, apoi am distribuit ciupercutele deasupra. Daca doriti, puteti pune cu lingura cca 200 ml de smintina. Acoperim cu cealalta foaie de aluat, crosetam frumos aluatul pe margini, ungem cu ou (eu cu lapte), presaram semintele de susan pentru decor si pentru gust si dam la cuptor timp de 30 de minute (depinde de cuptor). Cand vedeti ca s-a colorat frumos, am scos din cuptor, am asteptat sa se racoreasca, apoi am feliat.
Pizza cu aluat frantuzesc pregatita de Daniela.

Citeste si Aluat brisee.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prosciutto cotto cascaval afumat ciuperci champignon lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2402 viz    0 com
1133 viz    0 com
1382 viz    0 com
1363 viz    0 com
1160 viz    0 com
1300 viz    0 com
2670 viz    0 com
1148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018451 (s)