News Flash:

Pizza cu aluat frantuzesc

27 Ianuarie 2012
2686 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu aluat frantuzesc
Ingrediente:

2 foi de aluat frantuzesc (forma rotunda)
200 g prosciutto cotto
250 g cascaval afumat
200 g ciuperci champignon
un ou pentru uns (sau lapte)
seminte de susan
   
Mod de preparare:


Intii am spalat si taiat ciupercutele mici, micute si le-am pus intr-o tigaie la prajit cu un pic de ulei, am sarat si le-am lasat la foc mic pina s-au muiat un pic. Apoi am preincalzit cuptorul la 180 de grade, iar intr-o tava am pus prima foaie de aluat (puteti unge tava si renunta la hirtia de copt), am pus apoi un strat de prosciutto cotto, un strat de cascaval, apoi am distribuit ciupercutele deasupra. Daca doriti, puteti pune cu lingura cca 200 ml de smintina. Acoperim cu cealalta foaie de aluat, crosetam frumos aluatul pe margini, ungem cu ou (eu cu lapte), presaram semintele de susan pentru decor si pentru gust si dam la cuptor timp de 30 de minute (depinde de cuptor). Cand vedeti ca s-a colorat frumos, am scos din cuptor, am asteptat sa se racoreasca, apoi am feliat.
Pizza cu aluat frantuzesc pregatita de Daniela.

Citeste si Aluat brisee.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto cotto cascaval afumat ciuperci champignon lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2460 viz    0 com
1166 viz    0 com
1430 viz    0 com
1414 viz    0 com
1208 viz    0 com
1340 viz    0 com
2749 viz    0 com
1202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023886 (s)