News Flash:

Pizza cu aluat din branza

26 Mai 2011
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza cu aluat din branza
Ingrediente: 200 g margarina 300 g branza de vaci 100 g telemea 2 cani de faina 1 praf de copt zeama de lamaie 6 oua 1 legatura marar 400 ml suc rosii 300 g sunca 200 g cascaval Mod de preparare: Se framanta un aluat din margarina, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se rumeneste. Intre timp se pregateste umplutura: se bat ouale, se adauga pe rand sunca taiata cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii. Se toarna compozitia peste aluatul copt si se mai da la cuptor inca 15-20 min. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1224 viz    0 com
1316 viz    0 com
976 viz    0 com
1144 viz    0 com
1726 viz    0 com
1220 viz    0 com
1008 viz    0 com
949 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014989 (s)