News Flash:

Pizza carbonara

19 Mai 2011
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza carbonara
Ingrediente: aluat de pizza 100 g bacon 150 g smantana 50 g cascaval ras 2 galbenusuri 50 ml lapte sare si piper Mod de preparare: Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime. Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust. Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra si turnam amestecul cu smantana si cascaval. Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra. Se portioneaza si se serveste calda. Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav caju smantana cascaval ras lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2181 viz    0 com
1098 viz    0 com
2159 viz    0 com
973 viz    0 com
2069 viz    0 com
922 viz    0 com
1691 viz    0 com
1195 viz    0 com
991 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013664 (s)