News Flash:

Pizza Capriciosa II

21 Octombrie 2011
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza Capriciosa II
Ingrediente: Pentru blat: 350 gr faina drojdie 200 ml apa calduta 1/2 lingurita sare 4 linguri de ulei o lingura zahar Pentru umplutura: 100 gr salam uscat 200 gr sunca 350 gr ciuperci din conserva 200 gr porumb din conserva cascaval Pentru sos: 2 linguri de faina oregano 200 ml bulion de rosii sare piper Mod de preparare: Se amesteca intr-un bol apa calduta cu drojdia pana se topeste, apoi se adauga sarea, zaharul, uleiul. Se amesteca toate si se pun peste faina intr-un bol. Se framanta pana se dezlipeste aluatul de pe maini, apoi se pudreaza cu putina faina si se lasa la dospit 15 minute. Dupa ce a dospit se unge o tava de aragaz cu ulei si se intinde aluatul de pizza cu mana astfel incat sa acopere suprafata tavii. Se impunge aluatul cu o furculita. Se face sosul pentru pizza amestecand toate incredientele bine, fara sa fie cocoloase de faina. Se intinde sosul peste blat si apoi se pune pe rand sunca taiata felii, salamul taiat felii, porumbul si ciupercile. Se lasa sa se coaca pana marginile devin aurii, apoi se razuieste cascavul si se mai lasa 5 minute la cuptor. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar carnati ciuperci porumb
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1385 viz    0 com
2740 viz    0 com
5430 viz    0 com
4215 viz    0 com
3745 viz    0 com
887 viz    0 com
2061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016297 (s)