News Flash:

Pizza capriciosa

26 Mai 2011
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza capriciosa1
Ingrediente: Aluat: 250 ml lapte rece 2 linguri ulei de masline o lingura rasa cu sare 300 g faina o lingura rasa cu drojdie granulata Topping: sunca presata masline anghinare la conserva cascaval ementaler ras sos de rosii busuioc uscat Mod de preparare: Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga uleiul, sarea si drojdia, apoi se toarna laptele rece, incorporand lejer, fie cu mixerul, fie cu lingura. Se framanta un aluat care nu se mai lipeste de maini, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 20 de minute. Tava pentru pizza se unge cu putin ulei, se intinde apoi aluatul cu mana. Se pune deasupra sosul de rosii, se presara busuioc uscat. Apoi se pune cascavalul ras, sau mozzarella si restul ingredientelor: sunca taiata fasii, rondelele de masline si inimile de anghinare taie pe jumatate (si scurse de zeama). Se mai pune un rand de cascaval deasupra si se baga in cuptorul incins dinainte. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1785 viz    0 com
2563 viz    0 com
1089 viz    0 com
1251 viz    0 com
1084 viz    0 com
1104 viz    0 com
1320 viz    0 com
993 viz    0 com
1106 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019208 (s)