News Flash:

Pizza Calzone

30 Ianuarie 2012
3827 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza Calzone
Ingrediente:

Pentru aluat:

500 gr faina alba
drojdie proaspata cat o nuca
sare
zahar
2 oua
2 galbenus
100 gr unt
aprox. 600 ml apa calduta

Pentru umplutura:

sunca
ciuperci taiate
sos de rosii
busuioc
cimbru
oregano
ceapa calita usor
usturoi dupa preferinte

Mod de preparare:

Drojdia o inmuiem cu putina apa calda, sare si un varf de lingurita zahar, si amestecam impreuna cu untul topit,2 oua, faina si apa pana obtinem un aluat moale dar nu lipicios. Lasam la crescut langa o sursa de caldura pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut aluatul, se rupe cat sa formam bilute si le intindem in forma rotunda pe masa de lucru tapetata cu faina. Marginile aluatului le umezim cu putina apa, sa se lipeasca bine, apoi punem cate 2-3 linguri din cele mentionate mai sus, amestecate in prealabil. Dupa ce am umplut si lipit marginile, ungem cu galbenus de ou si dam la cuptor pana se rumeneste, pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Pizza Calzone pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba drojdie sare zahar oua galbenus unt apa sunca ciuperci busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3518 viz    0 com
2686 viz    0 com
2460 viz    0 com
1166 viz    0 com
1429 viz    0 com
1414 viz    0 com
1208 viz    0 com
1340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018204 (s)