News Flash:

Piure facut in stil marocan

23 Ianuarie 2014
3319 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
200 ml supa de pui
1 kilogram de cartofi dulci
jumatate de lamaie
1 ceapa
miere
1 catel de usturoi
chimion
ulei de masline
scortisoara
masline verzi
coriandru

Mod de preparare:

Carnea de pui cu piure de cartofi in stil marocan se prepara usor, daca se respecta cativa pasi importanti.

Se vor fierbe cartofii timp de 15 minute, se va amesteca hanout ras (un mix de condimente din cele pe care le cunosti deja), sare, piper pentru a se presara peste pui. Se va praji puiul timp de 3 minute pe fiecare parte, pana prinde o culoare rumena.

Se adauga ceapa si usturoiul ce se vor praji timp de 5 minute pana se inmoaie, dupa care se va turna supa, se vor adauga mierea, sucul de lamaie, maslinele si se vor pune din nou la fiert inca 10 minute pana cand sosul devine ca un sirop.

Se vor pasa cartofii impreuna cu putin ulei de masline si se va asezona. Se vor felia pieptii de pui si se vor amesteca cu coriandru.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020699 (s)