News Flash:

Piure din spanac si pastarnac cu smantana

13 Martie 2012
1667 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure din spanac si pastarnac cu smantana
Ingrediente:

30 g branza feta
2 radacini de pastarnac
30 g frunze de spanac (baby spinach)
400 g telina
80 g parmezan ras
50 ml smantana

Mod de preparare:


Prima data facem un piure din telina si pastarnac. Apoi, in alt vas, amestecam parmezantul, spanacul, branza feta si smantana. Amestecul il punem la fiert, la foc mic. In momentul in care s-au topit branzeturile, se adauga piureul si se amesteca pana la omogenizare. Se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta baby spinach telina parmezan smantana piure vas foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4103 viz    0 com
3199 viz    0 com
1361 viz    0 com
2384 viz    0 com
5508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020395 (s)