News Flash:

Piure din dovleac si mere

21 August 2012
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g dovleac
1 lingurita unt topit
1 lingurita sirop de artar
1 mar taiat feliute
un praf de nucsoara
un praf de scortisoara
un praf de cuisoare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Taiem dovleacul cubulete si-l asezam intr-o tava unsa. Acoperim tava si o bagam la cuptor timp de 30 de minute. Intre timp, amestecam intr-un bol marul cu unt, sirop de artar si condimente. Scoatem tava din cuptor si tunam amestecul cu mere peste cubuletele de dovleac. Acoperim din nou tava si mai bagam la cuptor timp de 30 de minute. Procesam tot continutul din tava intr-un blender, punem in castronel si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac unt mar nucsoara scortisoara cuisoare cuptorul tava blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2002 viz    0 com
8410 viz    0 com
3692 viz    0 com
2039 viz    0 com
1258 viz    0 com
3294 viz    0 com
3980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1929 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032806 (s)