News Flash:

Piure din dovleac si mere

21 August 2012
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g dovleac
1 lingurita unt topit
1 lingurita sirop de artar
1 mar taiat feliute
un praf de nucsoara
un praf de scortisoara
un praf de cuisoare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Taiem dovleacul cubulete si-l asezam intr-o tava unsa. Acoperim tava si o bagam la cuptor timp de 30 de minute. Intre timp, amestecam intr-un bol marul cu unt, sirop de artar si condimente. Scoatem tava din cuptor si tunam amestecul cu mere peste cubuletele de dovleac. Acoperim din nou tava si mai bagam la cuptor timp de 30 de minute. Procesam tot continutul din tava intr-un blender, punem in castronel si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac unt mar nucsoara scortisoara cuisoare cuptorul tava blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2123 viz    0 com
8912 viz    0 com
3838 viz    0 com
2243 viz    0 com
1383 viz    0 com
3397 viz    0 com
4142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033051 (s)