News Flash:

Piure de telina cu carne de pui

16 Decembrie 2013
1828 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 telina medie
1 piept de pui dezosat
3 linguri ulei de masline extravirgin
3 catei usturoi curatati
putin chilli
sare
piper dupa gust

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si se taie cuburi, se condimenteaza putin si se aseaza intr-un vas de lut si se acopera cu capacul (sau hartie de copt). Se da la cuptor la foc mediu si se lasa sa se gateasca incet, pana cand carnea devine foarte frageda.
Intre timp se prepara piureul de telina: intr-o cratita se pune apa la fiert, se adauga putina sare. Cand apa clocoteste, se adauga telina curatata si taiata cuburi. Se fierbe cca 10 minute, pana cand  devine moale.
Cuburile de telina scurse se transfera in vasul blenderului, se adauga usturoiul, uleiul, putina sare si piper si se mixeaza cca 30 secunde, pana devine un piure cremos si dens. Daca mai este nevoie, se mai adauga cateva linguri din apa in care a fiert telina.
Se servesc cuburile de pui pe pat de piure, se decoreaza cu verdeata proaspata si putin chilli.

Piure de telina cu carne de pui recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018241 (s)