News Flash:

Piure de spanac cu oua II

15 Noiembrie 2011
2303 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de spanac cu oua II
Ingrediente: 1/2 kg spanac oua o lingurita faina de grau 200 ml smantana 2 cepe verzi 2 bucati usturoi verde un galbenus de ou crud patrunjel marar verde 3 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Spanacul se spala foarte bine, iar apoi se fierbe 10 minute, se strecoata si se mixeaza. Ceapa si usturoi se calesc doua minute in ulei incins, se adauga piureul de spanac si putina supa in care a fiert spanacul. Se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp se bate galbenusul cu faina si smantana. Se adauga la piure, se condimenteazza si se lasa pe foc 5 minute. La final se presara patrunjel si marar verde. Se servesc cu ochiuri si mamaliga. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spanac retete vegetariene smantana almette galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1841 viz    0 com
2237 viz    0 com
1868 viz    0 com
1013 viz    0 com
5847 viz    0 com
1180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013084 (s)