News Flash:

Piure de morcovi cu praz

6 Martie 2014
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 fir praz (mediu) tocat marunt
3 linguri unt
1.5kg morcovi curatati si tocati
100g smantana
5 linguri patrunjel tocat marunt
sare
piper

Mod de preparare:


Fierbe morcovii in apa cu sare pana cand se inmoaie bine. Scurge-i si lasa-i deoparte pentru cateva minute, pana cand aburul din ei usuca toata apa. Topeste untul intr-o oala la foc mediu, adauga prazul, asezoneaza cu sare si piper si lasa totul pe foc timp de 2 minute, pana cand prazul se inmoaie putin. Opreste focul.

Adauga morcovii si amesteca bine. Pune smantana si cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi sau cu o fuculita paseaza morcovii si prazul. Incorporeaza si patrunjelul si mai adauga sare si pier dupa gust.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete piure piure morcovi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1660 viz    0 com
1746 viz    0 com
1447 viz    0 com
1362 viz    0 com
2711 viz    0 com
1714 viz    0 com
4224 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011947 (s)