News Flash:

Piure de mazare cu smantana

14 Martie 2012
7482 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de mazare cu smantana
Ingrediente:

250 g mazare
100 g smantana
20 g unt
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa tocata

Mod de preparare:

Prima data punem la fiert in apa clocotita mazarea. Dupa ce o scurgem punem in oala untul la topit la foc mediu. Cand acesta e aproape topit, calim in el usturoiul si ceapa in jur  de 3 minute. Punem din nou mazarea in oala si adaugam smantana si mai lasam sa fiarba 1-2 minute. Se proceseaza amestecul intr-un blender pana cand obtinem un piure fin. Adaugam sare dupa gust si servim imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare smantana unt usturoi ceapa apa clocotita oala blender piure
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015022 (s)