News Flash:

Piure de legume cu carne

5 Iulie 2013
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite ulei de masline
½ ceapa tocata marunt
½ catel de usturoi zdrobit
1 morcov dat prin razatoare
100 g carne de vita tocata
1 rosie taiata marunt
80 ml supa de vita

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Punem ceapa la calit cu usturoiul. Dupa 2 minute adaugam morcovul si mai lasam 2 minute. Adaugam carnita si amestecam cu o lingura de lemn timp de 5 minute. Adaugam rosiile si supa si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot, reducem intensitatea focului si mai lasam timp de 10 minute (pana cand se ingroasa sosul). Punem mancarica in blender si mixam pana obtinem o textura aproape fina. Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi zdrobit foc mediu blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020288 (s)