News Flash:

Piure de fructe cu branza ricotta

26 Iulie 2012
2060 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben taiat cubulete
1 mango
250 g branza ricotta
6 caise
1 lingura zahar brun
3 fructe ale pasiunii
125 ml suc de portocale

Pentru decor:


250 g capsuni

Mod de preparare:

Se pastreaza cateva cubulete de pepene galben, iar restul se pune in 4 boluri. Branza ricotta se bate cu mixerul pana cand rezulta o crema. Se trec prin robot mango, restul de pepene, sucul de portocale, caisele si zaharul. Sosul se toarna peste fructe, iar deasupra se pun cateva capsuni. Se serveste cu crema ricotta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben mango branza ricotta caise zahar brun boluri robot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2181 viz    0 com
2137 viz    0 com
2235 viz    0 com
1818 viz    0 com
1237 viz    0 com
1314 viz    0 com
1962 viz    0 com
2544 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034248 (s)