News Flash:

Piure de fasole cu rozmarin

24 Iunie 2013
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa mica tocata marunt
2 catei de usturoi zdrobiti
2 cutii de fasole in conserva
2 lingurite coaja de lamaie rasa
2 linguri smantana
2 lingurite rozmarin

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la incins 2 lingurite ulei de masline si punem ceapa si usturoiul la calit timp de 3 minute. Adaugam fasolea, coaja de lamaie, sucul de lamaie si smantana si se mai lasa 3 minute. Reducem focul la minim si amestecam, pana facem un piure. Adaugam sare si incorporam rozmarinul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana rozmarin craticioara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2320 viz    0 com
1581 viz    0 com
2219 viz    0 com
2651 viz    0 com
2255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020711 (s)