News Flash:

Piure de conopida si cartofi cu parmezan

9 Februarie 2012
4085 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de conopida si cartofi cu parmezan
Ingrediente:

400 g cartofi
350 g conopida
30 g unt
4 linguri parmezan ras

Mod de preparare:

Conopida si cartofii se fierb in apa clocotita si sarata timp de 10 minute, apoi se scurg si se fac un piure. Se adauga jumatate din cantitatea de parmezan si untul, se potriveste e sare si se amesteca bine. Apoi incingem cuptorul, punem piureul intr-un vas de iena, presaram parmezanul ramas si dam la cuptor timp de 10 minute. Se serveste cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi conopida unt parmezan apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015618 (s)