News Flash:

Piure de conopida cu maioneza

15 Aprilie 2011
2928 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de conopida cu maioneza
Ingrediente: 1 bucata conopida 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi 2 linguri maioneza 1 lingurite sare marunta piper negru, piper alb, verdeata Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Usturoiul se zdrobeste bine, se amesteca cu putin ulei de masline, sare, piper alb si negru, maioneza, apoi se da la rece 15 minute. Conopida fiarta se zdrobeste in blender pana devine un piure, apoi se adauga amestecul din frigider. Se presara patrunjel proaspat tocat, sau orice alta verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sangria conopida bolle
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014749 (s)