News Flash:

Piure de conopida cu dovleac si branza

1 Aprilie 2013
2584 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g conopida
250 g dovleac taiat cubulete
2 lingurite ulei de masline
2 linguri branza data prin razatoare
1/3 praz taiat rondele
250 ml apa clocotita

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si pune prazul la calit timp de 2-3 minute. Adaugam dovleacul si 125 ml de apa si amestecam timp de 5 minute. Adaugam apoi si conopida si mai fierbem timp de 7-8 minute. Scurgem apa si preparam piureul cu apa ramasa si branza. Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida dovleac apa clocotita foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1314 viz    0 com
3892 viz    0 com
2623 viz    0 com
1495 viz    0 com
2411 viz    0 com
3292 viz    0 com
1499 viz    0 com
2161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014329 (s)