News Flash:

Piure de conopida cu cimbru

7 Septembrie 2011
1880 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de conopida cu cimbru
Ingrediente: 1 conopida mare 100 gr unt 100 gr cascaval 100 ml lapte cimbru patrunjel sare Mod de preparare: Mai intai se spala foarte bine conopida. Apoi se pune la fiert in apa cu putina sare. Dupa se ce scurge de apa se paseaza. Se adauga untul cat e inca fierbinte, laptele, cascavalul ras si se condimenteaza cu sare. Se amesteca rapid pentru a se topi. La final se presara verdeturile. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

conopida retete vegetariene unt cascaval lapte patrunjel tocat sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2068 viz    0 com
2619 viz    0 com
1001 viz    0 com
1089 viz    0 com
1130 viz    0 com
2467 viz    0 com
1069 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019059 (s)