News Flash:

Piure de conopida

11 Iulie 2012
5282 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg conopida
30 g unt moale
100 g cascaval dat prin razatoare

Mod de preparare:


Conopida se fierbe in apa clocotita cu sare. Dupa 20 de minute se scurge bine de apa se pregateste un piure, adaugand cascaval si putina sare. Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida unt cascaval apa clocotita piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1908 viz    0 com
1527 viz    0 com
5411 viz    0 com
1793 viz    0 com
3352 viz    0 com
5333 viz    0 com
2608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020539 (s)