News Flash:

Piure de cartofi cu usturoi si rozmarin

27 Decembrie 2013
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita rozmarin uscat
1 ceapa medie tocata
900g cartofi curatati si taiati cubulete
2 capatani usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul al 180C si coace capatanile de usturoi, invelite in folie de aluminiu, timp de 1 ora. Lasa-le sa se raceasca 10 minute, taie-le un capac si apoi stoarce-le pentru a scoate pulpa de usturoi copt. Fierbe cartofii si ceapa in apa cu putina sare, timp de 15 minute, pana cand cartofii se inmoaie. Scurge apa si pastreaza 60ml din ea.
Pune usturoiul copt peste cartofii fierti, adauga lichidul pastrat, rozmarinul, sare si piper. Paseaza totul pana cand obtii consistenta dorita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1497 viz    0 com
2163 viz    0 com
1412 viz    0 com
1213 viz    0 com
1502 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013353 (s)