News Flash:

Piure de cartofi cu usturoi si rozmarin

27 Decembrie 2013
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 lingurita rozmarin uscat
1 ceapa medie tocata
900g cartofi curatati si taiati cubulete
2 capatani usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul al 180C si coace capatanile de usturoi, invelite in folie de aluminiu, timp de 1 ora. Lasa-le sa se raceasca 10 minute, taie-le un capac si apoi stoarce-le pentru a scoate pulpa de usturoi copt. Fierbe cartofii si ceapa in apa cu putina sare, timp de 15 minute, pana cand cartofii se inmoaie. Scurge apa si pastreaza 60ml din ea.
Pune usturoiul copt peste cartofii fierti, adauga lichidul pastrat, rozmarinul, sare si piper. Paseaza totul pana cand obtii consistenta dorita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1591 viz    0 com
2229 viz    0 com
1457 viz    0 com
1283 viz    0 com
1539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013830 (s)