News Flash:

Piure de cartofi cu sfecla rosie si portocala

14 Februarie 2012
3975 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi cu sfecla rosie si portocala
Ingrediente:

2 sfecle
400 g cartofi
2 linguri suc proaspat de portocale
1 portocala (coaja rasa)
3 linguri zahar brun

Mod de preparare:

Cartofii si sfecla se fierb, apoi se fac piure. Acesta se amesteca cu zaharul, feliile de protocala, coaja de portocala si si cu sucul, pana se omogenizeaza bine. Va rezulta un piure fin.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle cartofi portocala zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5549 viz    0 com
2837 viz    0 com
2289 viz    0 com
2063 viz    0 com
3327 viz    0 com
3202 viz    0 com
1977 viz    0 com
2501 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3408 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020134 (s)