News Flash:

Piure de cartofi cu nucsoara si sfecla rosie

5 Iunie 2013
2316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g cartofi
sare
400 g sfecla rosie taiat cubulete
200 ml lapte cald
nucsoara
2 linguri unt

Mod de preparare:

Fierbem cartofii cu sfecla in apa cu sare timp de 30 de minute. Scurgem de apa. Se paseaza cu blenderul. Amestecam cu unt si lapte cald pana obtinem un piure fin. Adaugam sare dupa gust si un praf de nucsoara. Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi sare nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2255 viz    0 com
1104 viz    0 com
3391 viz    0 com
1973 viz    0 com
2209 viz    0 com
1280 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013118 (s)