News Flash:

Piure de cartofi cu ficat de pui

22 Martie 2012
2126 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficatei cu piure
Ingrediente:

500 g ficatei de pui
100 ml lapte
1 kg cartofi
100 g unt
marar
sare

Mod de preparare:

Mai intai curatim cartofii, dupa care ii punem la fiert, in apa cu putina sare. Cand au fiert, ii strecuram de apa, punem jumatate din cantitatea de unt, laptele, potrivim de sare si pasam.
Dupa aceea ne ocupam de ficatei. Ii spalam si ii punem la foc mic intr-o cratita, cu restul de unt, sare dupa gust si o cana de apa. Acoperim oala cu un capac si lasam asa in jur de un sfert de ora. La final punem piurel in farfuri, alaturi ficateii si presaram mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte cartofi unt marar sare foc mic cratita apa oala capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013191 (s)