News Flash:

Piure de cartofi cu fasole si oregano

13 Martie 2012
2886 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi cu fasole si oregano
Ingrediente:

700 g cartofi
200 g fasole la conserva
2 catei de usturoi
2 linguri oregano
130 g iaurt grecesc
sare

Mod de preparare:

Prima data fierbem cartofii cu usturoiul. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu fasolea intr-un blender. Adaugam iaurtul si oregano si amestecam bine. Stropim piureul cu ulei de masline si servim imediat ca atare sau alaturi de un file de peste alb la cuptor.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi usturoi oregano iaurt grecesc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015064 (s)