News Flash:

Piure de cartofi cu ceapa si smantana

28 August 2013
4802 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g cartofi
2 cepe tocate
ulei de masline
150 g unt
50 ml smantana
sare

Mod de preparare:

Fierbem cartofii si apoi ii zdrobim cu o furculita. Adaugam 100 g unt si smantana si amestecam pana la omogenizare. Calim ceapa in putin ulei de masline amestecat cu untul ramas. Amestecam apoi ceapa calita cu piureul de cartofi si asezonam cu sare dupa gust. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cepe tocate unt smantana sare furculita omogenizare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1304 viz    0 com
2403 viz    0 com
2258 viz    0 com
1612 viz    0 com
2277 viz    0 com
2014 viz    0 com
1243 viz    2 com
1294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015380 (s)