News Flash:

Piure de cartofi cu ceapa si smantana

28 August 2013
4462 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g cartofi
2 cepe tocate
ulei de masline
150 g unt
50 ml smantana
sare

Mod de preparare:

Fierbem cartofii si apoi ii zdrobim cu o furculita. Adaugam 100 g unt si smantana si amestecam pana la omogenizare. Calim ceapa in putin ulei de masline amestecat cu untul ramas. Amestecam apoi ceapa calita cu piureul de cartofi si asezonam cu sare dupa gust. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cepe tocate unt smantana sare furculita omogenizare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1267 viz    0 com
2321 viz    0 com
2176 viz    0 com
1578 viz    0 com
2214 viz    0 com
1979 viz    0 com
1175 viz    2 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021586 (s)