News Flash:

Piure de cartofi cu branza

6 August 2012
2979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

0,5 kg cartofi
100 g branza data prin razatoare
40 g unt
1 catel de usturoi zdrobiti
112 ml lapte

Mod de preparare:


Calim putin usturoiul in unt topit, apoi luam vasul de pe foc. Spalam cartofii, ii curatam si ii punem la fiert cu putina sare. Dupa aceea ii pasam si ii amestecam cu branza, untul aromat si laptele. Putem manca cu friptura de vita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6184 viz    0 com
3568 viz    0 com
1304 viz    0 com
4058 viz    0 com
7441 viz    0 com
5283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019893 (s)