News Flash:

Piure de cartofi cu branza

6 August 2012
2912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

0,5 kg cartofi
100 g branza data prin razatoare
40 g unt
1 catel de usturoi zdrobiti
112 ml lapte

Mod de preparare:


Calim putin usturoiul in unt topit, apoi luam vasul de pe foc. Spalam cartofii, ii curatam si ii punem la fiert cu putina sare. Dupa aceea ii pasam si ii amestecam cu branza, untul aromat si laptele. Putem manca cu friptura de vita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6033 viz    0 com
3310 viz    0 com
1268 viz    0 com
3982 viz    0 com
6628 viz    0 com
5203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013976 (s)