News Flash:

Piure de cartofi cu branza

26 Ianuarie 2012
2462 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi cu branza
Ingrediente:

2 kg cartofi taiati cuburi
150 g branza data prin razatoare
100 g unt taiat cubulete
350 ml lapte
1 lingura marar tocat
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Punem cartofii la fiert. Ii scurgem si apoi facem un piure. Amestecam piureul cu lapte si unt si adaugam apoi branza, patrunjelul, mararul si adaugam sare dupa gust. Se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza unt lapte marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1998 viz    0 com
1978 viz    0 com
1219 viz    0 com
1865 viz    0 com
2686 viz    0 com
1162 viz    1 com
2159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015062 (s)