News Flash:

Piure de cartofi cu bacon

5 Februarie 2016
3119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 900 gr cartofi
4 linguri unt nesarat
cca 200 gr smantana semi-degresata
cca 60 ml lapte
1 lingurita sare (sau mai multa, dupa preferinte)
7-8 fasii de bacon, maruntit si gatit
2-3 fire de ceapa verde, tocate marunt

Mod de preparare:

1. Curata, spala si fierbe cartofii.
2. Scurge cartofi de apa, dar pastreaza putin lichid in oala. Piseaza-i.
3. Pune in oala untul topit si laptele si amesteca bine.
4. Potriveste gustul de sare.
5. Serveste piure de cartofi cu bacon si ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piure cartofi smantana piure piure cremos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019193 (s)