News Flash:

Piure de cartofi

1 Aprilie 2011
2358 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piure de cartofi
Ingrediente: 1.5kg cartofi albi 2 galbenusuri de ou crude 1 lingura de unt lapte rece (in functie de cat de moale va place) sare, piper, busuioc uscat Preparare: Se fierb cartofii in apa suficienta pana cand ajung sa se sfarame. Se scurge apa si se pun untul, condimentele dupa gust si o cana mai mica de lapte. Se sfarama cartofii. Nu se foloseste blenderul vertical sau mixerul sau altceva care sa faca catofii terci... trebuie sa mai ramana bucatele de cartof pe care sa le simti in gura. Acum este momentul sa puneti si galbenusurile de ou si sa amestecati din nou cu forta. Mai adaugati lapte daca este prea uscat piureul, pana cand capata consistenta dorita. Se serveste imediat sau se foloseste in alte preparate:  musaca sau Sheperd's Pie - placinta rustica cu vita cu rozmarin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piure cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1567 viz    0 com
1291 viz    0 com
5757 viz    0 com
4810 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020274 (s)