News Flash:

Piure de cartofi

1 Aprilie 2011
2312 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi
Ingrediente: 1.5kg cartofi albi 2 galbenusuri de ou crude 1 lingura de unt lapte rece (in functie de cat de moale va place) sare, piper, busuioc uscat Preparare: Se fierb cartofii in apa suficienta pana cand ajung sa se sfarame. Se scurge apa si se pun untul, condimentele dupa gust si o cana mai mica de lapte. Se sfarama cartofii. Nu se foloseste blenderul vertical sau mixerul sau altceva care sa faca catofii terci... trebuie sa mai ramana bucatele de cartof pe care sa le simti in gura. Acum este momentul sa puneti si galbenusurile de ou si sa amestecati din nou cu forta. Mai adaugati lapte daca este prea uscat piureul, pana cand capata consistenta dorita. Se serveste imediat sau se foloseste in alte preparate:  musaca sau Sheperd's Pie - placinta rustica cu vita cu rozmarin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piure cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1531 viz    0 com
1261 viz    0 com
4669 viz    0 com
4492 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020467 (s)